ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελληνοκύπρια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στη θάλασσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελληνοκύπρια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στη θάλασσα

Την τελευταία της πνοή άφησε την Πέμπτη 20/8 γυναίκα κυπριακής καταγωγής στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες την άτυχη γυναίκα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της γύρω στις 07:30 το πρωί ναυαγοσώστης  (έναντι του ΓΣΟ και γνωστής καφετέριας) και άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 79χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα ακριβή αίτια του χαμού της άτυχης 79χρονης ελληνοκύπριας αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την νεκροτομή στη σορό της η οποία ορίστηκε για την Παρασκευή 21/8.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.