ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άφησε την Αμερική και ήρθε στην Κύπρο – Η ανακοίνωση της μεταγραφής και πρώτες δηλώσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Άφησε την Αμερική και ήρθε στην Κύπρο – Η ανακοίνωση της μεταγραφής και πρώτες δηλώσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε ανακοίνωση μεταγραφής προχώρησε η Απόλλων Ladies…

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον δανεισμό της ποδοσφαιρίστριας Carson Pickett απο την ομάδα των Η.Π.Α Orlando Pride (NWSL) !
Η Carson είναι 27 ετών και κατάγεται απο τις Η.Π.Α. Πλούσια καρίερα στο καλύτερο γυναικείο πρωτάθλημα στον κόσμο καθώς μετράει πάνω απο 75 συμμετοχές σε 4 χρονιές με το Orlando Pride και την OL Reign, ενώ έχει και 3 επιτυχημένες σεζον στο πρωτάθλημα Αυστραλίας με την Brisbane Roar. Έχει αντιπροσωπεύσει την εθνική ΗΠΑ σε επίπεδο U17 και U23. Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και της επίθεσης Η Carson επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 16. Ευχόμαστε στην Carson κάθε επιτυχία με την ομάδα μας !

“Είμαι ενθουσιασμένη που υπέγραψα στην ομάδα του Απόλλωνα για πολλούς λόγους. Έχω ακούσει υπέροχα πράγματα για την ομάδα και τον σύλλογο. Πρώτα θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι χαρούμενη που θα έχω την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ σε μια υπέροχη χώρα όπως η Κύπρος. Κατά δεύτερον, χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ με παίκτριες από διάφορες χώρες του κόσμου. Και τρίτον είμαι ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στο UEFA Women’s Champions League και ευχαριστώ τον Απόλλωνα που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Το μότο μου είναι ” Ποτέ μην αφήσεις κανένα άλλο να ορίσει το δικό σου ταβάνι” γι αυτό και ο στόχος μου είναι η κατάκτηση του Chàmpions League !”».

The post Άφησε την Αμερική και ήρθε στην Κύπρο – Η ανακοίνωση της μεταγραφής και πρώτες δηλώσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμός 15χρονης: Μπροστά στα μάτια του παππού και της ξαδέρφης της «έσβησε» η άτυχη Γαρδένια - Έτσι σημειώθηκε η τραγωδία

Δίκη Γεν. Ελεγκτή - Αναβολή αντεξέτασης του Οδυσσέα - Ποιος ο λόγος

Έκρηξη βόμβας σε όχημα στη Λευκωσία: Ανήκει σε εργαζόμενο των Κεντρικών Φυλακών

Έτσι έγινε το φονικό στην Πέγεια: Ο 50χρονος άρπαξε το κυνηγετικό και πυροβόλησε τον κουνιάδο του

ΠΑΣΥΞΕ: Απόλυτη ικανοποίηση από τις κινήσεις της Κυβέρνησης - Στα σκαριά φορέας για επενδύσεις στο τουριστικό branding

Χαμός με Πελετιέ στο Power of Love: Η απιστία είναι διαφορετική για τον άνδρα από τη γυναίκα - Βίντεο



Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού από τη Πέγεια, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/07) στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top