ΞΑΝΑ στο προσκήνιο για να έρθει Κύπρο και να… πιάσει ΛΙΜΑΝΙ

ΞΑΝΑ στο προσκήνιο για να έρθει Κύπρο και να… πιάσει ΛΙΜΑΝΙ

Την 7η Αυγούστου δημοσίευμα στη Σερβία έφερε τον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, Σίμιτς, να είναι στο στόχαστρο του Απόλλωνα.

Διαβάστε: 

«Απόλλων ή Πολωνία» για Σίμιτς – Αξία 1 εκατ. και ρήτρα 500 χιλιάδες για δανεισμό!

Το βράδυ της Πέμπτης (20-08-2020) δημοσίευμα της ιστοσελίδας Mozzart Sport κάνει λόγο πως ο παίκτης τα βρήκε σε όλα με τον Απόλλωνα για να συνεχίσει την καριέρα του στη Λεμεσιανή ομάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο σύλλογοι είναι σε επαφές, με τον Ερυθρό Αστέρα να θέλει να δώσει τον παίκτη στον Απόλλωνα υπό τη μορφή δανεισμού και με όψιον αγοράς μισού εκατομμυρίου ευρώ.  Η Λεμεσιανή ομάδα σκέφτεται για να αποκτήσει τον παίκτη ένα ποσό γύρω στις 400 χιλιάδες ευρώ.

Βέβαια, από τη στιγμή που είναι τα δύο ποσά αρκετά μεγάλα, τότε δεν αποκλείεται ο Απόλλωνας να τον πάρει για αυτή τη σεζόν υπό τη μορφή δανεισμού, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα προσεχή 24ωρα.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε επίσης: 

Η ανακούφιση του Σωφρόνη

The post ΞΑΝΑ στο προσκήνιο για να έρθει Κύπρο και να… πιάσει ΛΙΜΑΝΙ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE