ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγός παρέσυρε 13χρονο και εγκατέλειψε τη σκηνή - Η κατάσταση της υγείας του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγός παρέσυρε 13χρονο και εγκατέλειψε τη σκηνή - Η κατάσταση της υγείας του

Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη ανηλίκου και συγκεκριμένα 13χρονου αγοριού, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης (20/08), όταν όχημα παρέσυρε 13χρονο στην οδό Αγίου Παύλου στη Λακατάμια.

Ο άγνωστος οδηγός αφού χτύπησε τον 13χρονο, εγκατέλειψε την σκηνή.

Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και φέρει ανοικτό κάταγμα στο πόδι.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις έτσι ώστε να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός και ταυτόχρονα να εξακριβωθούν τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE