ΠΟΥΡΝΑΡΑ: Ανησυχία στις τάξεις των αστυνομικών - 'Σε απόσταση αναπνοής από άτομα με κορωνοϊό ΄ή ψωρίαση'

ΠΟΥΡΝΑΡΑ: Ανησυχία στις τάξεις των αστυνομικών - 'Σε απόσταση αναπνοής από άτομα με κορωνοϊό ΄ή ψωρίαση'

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των αστυνομικών που εργάζονται στο 'Πουρνάρα' στην Κοκκινοτριμιθιά ,αφού όπως αναφέρει το μέλος της οργανωτικής επιτροπής του κλάδου Αστυνομικών της ΑΣΔΥΚ, Λούκας Χρίστου, τα μέλη της Δύναμης είναι σε απόσταση αναπνοής από άτομα με κορωνοϊό ή ψωρίαση.

Μιλώντας στο Omega και την εκπομπή 'Ενημέρωση Τώρα', ο κ. Χρίστου ανέφερε ότι στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών ‘Πουρνάρα’, εργάζονται επί 24ωρου βάσεως περίπου 70 αστυνομικοί την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα λυόμενα κτήρια που στεγάζονται οι αστυνομικοί, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα άτομα που είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού ή ψωρίασης.

Πέραν τούτου, ο κ. Χρίστου υποστήριξε ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι αστυνομικοί δεν θα μπορέσουν να κάνουν σωστή εκτίμηση κινδύνου.

Θυμίζουμε ότι όπως αποκάλυψε από την Πέμπτη (20/08), το ThemaOnline, ο κλάδος Αστυνομικών της ΑΣΔΥΚ, απέστειλε σχετική επιστολή στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας και την κοινοποίησε στον Αρχηγό, Στέλιο Παπαθεοδώρου, με αίτημα την άμεση μεταφορά των λυόμενων κτηρίων εκτός του καταυλισμού. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE