Το Λονδίνο κατηγορεί τις Βρυξέλλες ότι καθιστούν τις διαπραγματεύσεις «αχρείαστα δύσκολες»

Το Λονδίνο κατηγορεί τις Βρυξέλλες ότι καθιστούν τις διαπραγματεύσεις «αχρείαστα δύσκολες»

Το Ηνωμένο Βασίλειο κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι καθιστά «αχρείαστα δύσκολες» τις διαπραγματεύσεις για το Brexit, αφού «μικρή πρόοδος» καταγράφηκε έπειτα από μια νέα σειρά συνομιλιών.

Σε ανακοίνωσή του ο Βρετανός διαπραγματευτής Ντέιβιντ Φροστ κατηγόρησε τους 27 ότι επιθυμούν μια συμφωνία για τις δημόσιες αρωγές και την αλιεία πριν προχωρήσουν στα άλλα θέματα.

«Αυτό καθιστά αχρείαστα δύσκολη την επίτευξη προόδου», υπογράμμισε, εκτιμώντας ωστόσο πως μια συμφωνία «εξακολουθεί να είναι δυνατή» πριν από το τέλος της μεταβατικής περιόδου στο τέλος Δεκεμβρίου.

«Η συμφωνία εξακολουθεί να είναι δυνατή και εξακολουθεί να είναι ο στόχος μας, όμως είναι σαφές ότι θα είναι δυσκολότερο να επιτευχθεί», αναφέρει ο Φροστ στη δήλωση που εξέδωσε.

«Είχαμε χρήσιμες συνομιλίες αυτή την εβδομάδα, αλλά σημειώθηκε μικρή πρόοδος», προσθέτει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE