Τα… πήρε για Γένσεν ο Πετρίδης – Τι ξεκαθάρισε για Λαφράνς και Γιάκολις

Τα… πήρε για Γένσεν ο Πετρίδης – Τι ξεκαθάρισε για Λαφράνς και Γιάκολις

Ιδιαίτερα έντονος ήταν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόεδρομος Πετρίδης, όταν κλήθηκε να απαντήσει στις φήμες που κυκλοφόρησαν για τον Μάικ Γένσεν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Cablenet, διέψευσε με κατηγορηματικό μάλιστα τρόπο, ότι ο παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει από τον Αρχάγγελο.

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν υπήρξε τίποτε με τον Γιένσεν. Καθημερινά βλέπουμε διάφορα, να μην τα χαρακτηρίσω με άσχημη λέξη, που γράφονται, έτσι προέκυψε και αυτό. Ο ποδοσφαιριστής είναι στη δύναμη του ΑΠΟΕΛ και είναι από τους πολύ σημαντικούς μας παίκτες. Μαζί με τον προπονητή, θεωρήσαμε ότι έπρεπε να είναι μέσα στους αρχηγούς».

Έκανε σχόλιο επίσης για τους παίκτες που είναι στην πόρτα εξόδου:

«Γιάκολις και Λαφράνς είναι στη λίστα εξόδου και ψάχνουμε το καλύτερο μαζί με τους ίδιους, για να παραχωρηθούν σε άλλες ομάδες».

The post Τα… πήρε για Γένσεν ο Πετρίδης – Τι ξεκαθάρισε για Λαφράνς και Γιάκολις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE