ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η διατήρηση των κεκτημένων, οι επόμενες μεταγραφές και αυτοί που θα φύγουν – Όσα δήλωσε ο Πετρίδης πριν τη σέντρα

Η διατήρηση των κεκτημένων, οι επόμενες μεταγραφές και αυτοί που θα φύγουν – Όσα δήλωσε ο Πετρίδης πριν τη σέντρα

Δηλώσεις στην Cablenet έκανε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, πριν από την έναρξη του αγώνα με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της περιόδου 2020-2021.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ελπίζω να έχουμε όλοι μία καλή σεζόν, υπό τις πολύ παράξενες συνθήκες που επικρατούν. Τι να κάνουμε, αυτά συμβαίνουν σε όλο τον πλανήτη. Τουλάχιστον εμείς δικαιούμαστε ένα ποσοστό να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και ελπίζω να αυξηθεί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ελπίζω να παρουσιαστούμε έτοιμοι, για να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, κάναμε προετοιμασία στην Κύπρο αναγκαστικά. Δεν υστερήσαμε σε τίποτε, εκτός από τις κλιματολογικές συνθήκες. Νομίζω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, έχουμε κάνει πολύ ποιοτικές μεταγραφές, πάντα με τη συγκατάθεση του προπονητή. Απομένουν ακόμα 2-3 θέσεις που θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε, ανάλογα τι θα μας πει ο προπονητής. Δεν έχουμε εντοπίσει τους στόχους σε τελικό στάδιο, όμως υπάρχει το short list.

Οι στόχοι μας παραμένουν ίδιοι. Το 8ο συνεχόμενο και οι όμιλοι στην Ευρώπη. Ο Ντογκαλά είναι ανέτοιμος. Σήμερα ήρθαν ο Ατζίλι και ο Ντίας. Θα εγγραφούν στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και θα παραμείνουν σε περιορισμό, όπως προνοεί το πρωτόκολλο.

Το ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Έχει ένα καλό και βαθύ ρόστερ. Υπάρχουν και οι νεαροί που δείχνουν να δικαιώνουν την επιλογή του προπονητή. Οι υπόλοιπες προσθήκες θα γίνουν για να είναι πιο ευέλικτο το ρόστερ, αν και εφόσον προκριθούμε στους ομίλους. Έχουμε πολλά παιχνίδια και θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες.

Δεν υπήρξε τίποτε με τον Γιένσεν. Καθημερινά βλέπουμε διάφορα, να μην τα χαρακτηρίσω με άσχημη λέξη, που γράφονται, έτσι προέκυψε και αυτό. Ο ποδοσφαιριστής είναι στη δύναμη του ΑΠΟΕΛ και είναι από τους πολύ σημαντικούς μας παίκτες. Μαζί με τον προπονητή, θεωρήσαμε ότι έπρεπε να είναι μέσα στους αρχηγούς.

Γιάκολις και Λαφράνς είναι στη λίστα εξόδου και ψάχνουμε το καλύτερο μαζί με τους ίδιους, για να παραχωρηθούν σε άλλες ομάδες».

The post Η διατήρηση των κεκτημένων, οι επόμενες μεταγραφές και αυτοί που θα φύγουν – Όσα δήλωσε ο Πετρίδης πριν τη σέντρα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φονικό στην Πάφο: Στο νοσοκομείο η μητέρα του θύματος - Φαίνεται να δέχθηκε σπρώξιμο κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης

Ρίχνουν «στάχτη» στα μάτια καταναλωτών και τους πωλούν διαμάντια «μαϊμού» - Πώς τους ξεγελούν και τι να προσέξετε

Μονή Αββακούμ: Αντιμέτωποι με 19 κατηγορίες και 14 χρόνια φυλάκισης - Ποιος έδωσε τα χρήματα της εγγύησης

«Λαμπάδιασαν» όχημα 34χρονου στη Λεμεσό - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Βρετανία: Ποιος είναι ο ο νέος Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες



Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο.

Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο.

Μία από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου η σημερινή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το φως των προκαταρκτικών εκθέσεων του ΓΓ των ΗΕ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ και λίγες μέρες πριν την ετοιμασία της έκθεσης Ολγκίν, η οποία σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, αναμένεται στις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top