ΤΟΣΑ εισιτήρια κόπηκαν στο ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα

ΤΟΣΑ εισιτήρια κόπηκαν στο ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της νέας περιόδου (2020-2021) ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ, διατέθηκαν 2401 εισιτήρια.

Να σημειωθεί ότι το αποψινό παιχνίδι, είναι και το πρώτο επίσημο για τις δύο ομάδες μετά από πέντε και πλέον μήνες (!), αφού ως γνωστό, όλα τα πρωταθλήματα της περσινής σεζόν είχαν διακοπεί οριστικά από τα μέσα Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

The post ΤΟΣΑ εισιτήρια κόπηκαν στο ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE