ΚΥΠΡΟΣ: Μέσω του οδοφράγματος Αγίου Δομετίου παραδόθηκε στην Αστυνομία ο Ζαβράντωνας

ΚΥΠΡΟΣ: Μέσω του οδοφράγματος Αγίου Δομετίου παραδόθηκε στην Αστυνομία ο Ζαβράντωνας

Μέσω το οδοφράγματος του Αγίου Δομετίου παραδόθηκε στην Αστυνομία Κύπρου από μέλη του ΟΗΕ, ο ο Γιώργος Χριστοδούλου (Ζαβράντωνας), το βράδυ της Παρασκευής 21/08.

Ο 43χρονος καταζητείτο από την Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις ναρκωτικών και είχε καταφύγει στις κατεχόμενες περιοχές.

Μια υπόθεση εντοπισμού ενός κιλού και 558 γραμμαρίων κοκαΐνης, που συνέβη στις 25 Μαΐου, 2020 στη Λάρνακα και κατά την οποία είχαν συλληφθεί άλλα τρία πρόσωπα.

Επίσης, φέρεται να εμπλέκεται και σε υπόθεση εντοπισμού 15 κιλών κάνναβης, που συνέβη στις 17/1/2019 στη Λευκωσία, κατά την οποία είχαν συλληφθεί δύο πρόσωπα.  

Η ΥΚΑΝ (κλιμάκια Λάρνακας και Λευκωσίας) συνεχίζουν τις εξετάσεις.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE