ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελίες για παραβίαση των διαταγμάτων - Η επαρχία που κατέχει την πρωτιά

ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελίες για παραβίαση των διαταγμάτων - Η επαρχία που κατέχει την πρωτιά

Σε συνολικά 683 ελέγχους παγκύπρια σε ότι αφορά τη συμμόρφωση υποστατικών και πολιτών με τα Υπουργικά Διατάγματα με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, μέλη της Δύναμης  προέβηκαν συνολικά σε 13 καταγγελίες υποστατικών και 7 καταγγελίες πολιτών για παραβάσεις της νομοθεσίας και των σχετικών διαταγμάτων που αφορούν κυρίως τη χρήση της προστατευτικής μάσκας.  

Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 59 έλεγχοι και προέκυψαν 3 καταγγελίες υποστατικών, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 179 έλεγχοι με 7 καταγγελίες υποστατικών, στην επαρχία Λάρνακας 165 έλεγχοι και 2 καταγγελίες υποστατικών και 2 πολιτών, στην επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν 50 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες, στην Αμμόχωστο 155 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία υποστατικού και 5 πολιτών και τέλος, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 75 έλεγχοι χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE