ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι αποφάσεις της ΑΕΚ για τον αδικοχαμένο Νικόλα Θεοδότου ως ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού

Οι αποφάσεις της ΑΕΚ για τον αδικοχαμένο Νικόλα Θεοδότου ως ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού

Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της γνωστοποιεί της αποφάσεις της για τον χαμό του Νικόλα Θεοδότου, γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου, ο οποίος αγωνιζόταν στις ακαδημίες της ομάδας.

Αναλυτικά: 

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για τις αποφάσεις που πήρε ως ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού στον αδικοχαμένο Νικόλα Θεοδότου και την οικογένεια του:

-Το ΔΣ του Σωματείου, καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα των Ακαδημιών θα παρευρεθούν στην κηδεία του Νικόλα Θεοδότου, που θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα (24/08) στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Λάρνακα στις 16:30 το απόγευμα.
-Αναβάλλονται οι προπονήσεις όλων των αγωνιστικών τμημάτων των Ακαδημιών μας για την ερχόμενη Δευτέρα (24/08).
-Οι σημαίες του Σωματείου και του Προπονητικού Κέντρου των Ακαδημιών κυματίζουν μεσίστια μέχρι και την μέρα της κηδείας.
-Θα κατατεθεί αίτημα στην Ομοσπονδία για τήρηση μονόλεπτης σιγής στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ.
-Θα κατατεθεί αίτημα στην Ομοσπονδία για να φέρουν οι ποδοσφαιριστές μας μαύρα περιβραχιόνια στον αγώνα της Δευτέρας (24/08) με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα».

The post Οι αποφάσεις της ΑΕΚ για τον αδικοχαμένο Νικόλα Θεοδότου ως ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Μαρτυρία και μέσω της Ιντερπόλ εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 54χρονου συλληφθέντα σε σχέση με την απάτη "πυραμίδα" γνωστής ως Metamax, ο οποίος φέρεται να υποσχόταν μεγάλα κέρδη και να παρουσιαζόταν ως «leader (ηγέτης)» της Metamax στην Κύπρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε και αυτός θύμα της απάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top