Απίστευτο: Τσακώθηκε με τη φίλη της και έβαλε κατά λάθος φωτιά στον εαυτό της – VIDEO

Απίστευτο: Τσακώθηκε με τη φίλη της και έβαλε κατά λάθος φωτιά στον εαυτό της – VIDEO

Ένα βίντεο σοκ ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει μια νέα γυναίκα να έχει πάρει φωτιά και άλλοι να προσπαθούν να τη σώσουν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για την Κατιούσα Σίλβα Μότα, 31 ετών και γνωστό μοντέλο στη Βραζιλία, η οποία νωρίτερα είχε «αρπαχτεί» με μια φίλη της μπροστά σε πολυκατοικία.

Το μοντέλο, μετά τον καβγά, φαίνεται να μπαίνει μέσα στο κτίριο, πριν ξαναβγεί σε μια τρομακτική κατάσταση, να καίγεται, ενώ η φίλη της και κάποιος ακόμα προσπαθούν να τη σβήσουν.

Με βάση το δημοσίευμα, η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με εγκαύματα στο 40% του σώματός της.

Φαίνεται πως η φωτιά προκλήθηκε από αναπτήρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE