Παναγιώτου: «Δείξαμε φοβία στο δεύτερο ημίχρονο»

Παναγιώτου: «Δείξαμε φοβία στο δεύτερο ημίχρονο»

Όλα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Ερμή, Νίκος Παναγιώτου, μετά το παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: 

«Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για τη νίκη. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ξέρουμε πόσο γρήγορο ρυθμό έχει. Στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ατομικό λάθος. Μετά βρήκαμε μια ευκαιρία με τον Ρουσιά και σκοράραμε. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε φοβία. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις την Ανόρθωση, και κάνεις τέτοια λάθη τότε τα πληρώνεις. Χάσαμε μια μάχη και βλέπουμε τη συνέχεια. Ευελπιστούμε να εγγράψουμε τους ποδοσφαιριστές και ειδικά τους επιθετικούς που έχουμε μεγάλη ανάγκη. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να αποφεύγονται».

The post Παναγιώτου: «Δείξαμε φοβία στο δεύτερο ημίχρονο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE