Καϊρίνος: «Θα μπορούσαμε να φεύγαμε με τη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ – Πιο δύσκολο το παιχνίδι με την Ομόνοια»

Καϊρίνος: «Θα μπορούσαμε να φεύγαμε με τη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ – Πιο δύσκολο το παιχνίδι με την Ομόνοια»

Ο Χαράλαμπος Καϊρίνος, τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm, στάθηκε στην ισοπαλία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ενώ τόνισε πως το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ομόνοια είναι πιο δύσκολο για την ομάδα.

Τι είπε:

Για την ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κυνηγούμε βαθμολογικό κέρδος και από τις μεγάλες ομάδες. Δεν είναι εύκολο να έχεις βαθμολογικό κέρδος στο ΓΣΠ. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή, ήμασταν πειθαρχημένοι και πήραμε ένα βαθμό. Θα μπορούσαμε να φεύγαμε με τη νίκη. Ο βαθμός είναι καλοδεχούμενος και βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Για τα αποτελέσματα της πρεμιέρας: «Στην πρεμιέρα και άλλες ομάδες δυσκόλεψαν τις μεγάλες ομάδες. Το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Θέλουμε να έχουμε πρωτάθλημα που θα έχει εκπλήξεις. Το θέμα είναι και η μέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα. Όταν είσαι πειθαρχημένος 90 λεπτά και πιστός στο πλάνο, δύσκολα θα σε νικήσει κάποιος».

Για το ματς κόντρα στην Ομόνοια: «Το κάθε παιχνίδι που ακολουθεί για μας είναι πιο δύσκολο. Πρέπει να αποδείξουμε ότι ο βαθμός που πήραμε δεν ήταν τυχαίος. Πρέπει να μπούμε με την ίδια σοβαρότητα για να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος».

Για το ότι υπάρχει χρόνος και για άλλες κινήσεις: «Η ομάδα έκανε πολλές προσθήκες. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τους νέους. Κάποιοι δεν αγωνίστηκαν ακόμη. Ο δρόμος είναι μακρύς και όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους».

Για το συναγωνισμό στη θέση του τερματοφύλακα: «Δούλεψα σκληρά στην προετοιμασία. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει».

The post Καϊρίνος: «Θα μπορούσαμε να φεύγαμε με τη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ – Πιο δύσκολο το παιχνίδι με την Ομόνοια» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE