Τα αγαπημένα Kellogg’s Coco Pops μοίρασαν χιλιάδες χαμόγελα στους μικρούς τους φίλους!

Τα αγαπημένα Kellogg’s Coco Pops μοίρασαν χιλιάδες χαμόγελα στους μικρούς τους φίλους!

Στα πλαίσια ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού για τη σημαντικότητα της βιταμίνης D στον οργανισμό μας, η Kellogg’s μέσω του προγράμματος “Hit&Run Coco Pops”, έτρεξε σε πάρκα και παραλίες από τις 11 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου πρόγραμμα ενημέρωσης, χαρίζοντας στους μικρούς φίλους των Coco Pops φουσκωτές μπάλες θαλάσσης, branded μπαλόνια, αυτοκόλλητα με τον αγαπημένο τους ήρωα Coco & ενημερωτικό φυλλάδιο για τις ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης D, προς τους γονείς.

Πολύχρωμα αυτοκόλλητα με τον Coco, πάνω από 5,000 φουσκωτές μπάλες θαλάσσης πλημμύρισαν τις παραλίες, ενώ εκατοντάδες μπαλόνια δόθηκαν σε πάρκα όπου μοίρασαν χαμόγελα & διασκέδαση σε όλα τα παιδάκια ενώ οι γονείς έδειξαν την ικανοποίησή τους για τον εμπλουτισμό των Kellogg’s Coco Pops με βιταμίνη D.

H βιταμίνη D βοηθάει τον οργανισμό μας να απορροφήσει και να χρησιμοποιήσει το ασβέστιο. Τα παιδιά χρειάζονται τη βιταμίνη D για να χτίσουν γερά, δυνατά οστά, και οι ενήλικες για να διατηρήσουν υψηλές πυκνότητες οστικής μάζας.

Η Kellogg’s αναγνώρισε τη σημασία της βιταμίνης D με αποτέλεσμα να εμπλουτίσει τα δημητριακά της, λαμβάνοντας υπόψη τα υψηλά ποσοστά ανεπάρκειας και έλλειψης βιταμίνης D στην Ευρώπη, καλύπτοντας έτσι το 50% της ημερήσιας συνιστώμενης πρόσληψης βιταμίνης D σε κάθε της μερίδα 30γρ.

Περισσότερη ενημέρωση κάντε κλικ https://www.kelloggs.gr/el_GR/brands/coco-pops-consumer-brand.html

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE