Έργα στον κόμβο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λευκωσία το βράδυ της Τετάρτης 26/8

Έργα στον κόμβο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λευκωσία το βράδυ της Τετάρτης 26/8

Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 στις 6:00 το απόγευμα μέχρι τις 6:00 το πρωί της 27ης Αυγούστου θα εκτελούνται εργασίες στη συμβολή των Λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα για την αφαίρεση και τοποθέτηση νέου ασφαλτικού οδοστρώματος και την οριζόντια σήμανση του κόμβου.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι όλες οι κινήσεις από Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα και αντίστροφα, οι κινήσεις από Μακαρίου προς Σπύρου Κυπριανού, Διγενή Ακρίτα και Κρήτης καθώς και η διακίνηση από Διγενή Ακρίτα προς την οδό Κρήτης δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν.
 
 O Δήμος Λευκωσίας με την ίδια ανακοίνωση απολογείται για την ταλαιπωρία και καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE