Απίστευτα προκλητικός ο Ερντογάν: 'Η Ελλάδα σπέρνει το χάος στην Ανατολική Μεσόγειο'

Απίστευτα προκλητικός ο Ερντογάν: 'Η Ελλάδα σπέρνει το χάος στην Ανατολική Μεσόγειο'

Το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας δεν θα κάνει πίσω την ώρα που η Ελλάδα σπέρνει το χάος στην Ανατολική Μεσόγειο, ανέφερε τη Δευτέρα ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Εντογάν.

 
«Αυτοί που σπρώχνουν την Ελλάδα μπροστά στο τουρκικό ναυτικό δεν θα σταθούν από πίσω της», δήλωσε ο Πρόεδρος Ερντογάν μετά από συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
 
Η Αθήνα, ισχυρίστηκε, δεν έχει δικαίωμα να εκδίδει οδηγίες προς ναυτιλλομένους, γνωστές ως Navtex, σε περιοχές που διεκδικεί η Άγκυρα.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE