Τέλος η σεζόν για Μπαντστούμπερ

Τέλος η σεζόν για Μπαντστούμπερ

Τρεις ως τέσσερις μήνες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Χόλγκερ Μπαντστούμπερ, ο οποίος θα υποβληθεί τελικά σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε σοβαρά στον τετρακέφαλο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Βαυαρών θα μείνει εκτός γηπέδων σίγουρα για τρεις μήνες, ίσως και για τέσσερις, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η αποθεραπεία. 

Αυτό σημαίνει πως ο Μπαντστούμπερ λέει «αντίο» στην τρέχουσα σεζόν και θα εμφανιστεί ξανά στα γήπεδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ακόμα μία ατυχία για την Μπάγερν Μονάχου, που έχει χτυπηθεί όσο καμία άλλη ομάδα φέτος από τραυματισμούς.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE