Ο Λουντέμο και η ειδική μεταχείριση

Ο Λουντέμο και η ειδική μεταχείριση

Ο Μάριους Λουντέμο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ από τη Ρόζενμποργκ και ξεκίνησε εντυπωσιακά στα φιλικά των γαλαζοκιτρίνων σκοράροντας με το… «καλημέρα» δύο γκολ.

Όσο περνάει ο καιρός όμως, η απόδοση του Νορβηγού μέσου «πέφτει». Είναι λογικό, γιατί ο 26χρονος δεν πήρε ανάσες.

Μόλις ήρθε από τη Ρόζενμποργκ μπήκε απευθείας στους αγώνες, ενώ στην ομάδα της χώρας του ήταν βασικός στέλεχος κατά τη διάρκεια της σεζόν, μέχρι που ντύθηκε στα γαλαζοκίτρινα και δίνει συνεχόμενα ματς.

Ο Λουντέμο χρειάζεται ξεκούραση και ειδική μεταχείριση όσον αφορά τα λεπτά που καταγράφει, για να δείξει την ποιότητα του, κάτι που έκανε στα φιλικά.

Είναι μια περίεργη χρονιά, με πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια και έτσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θέλει να στερηθεί των υπηρεσιών του Νορβηγού.

Θ.Δ.

The post Ο Λουντέμο και η ειδική μεταχείριση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Πολύ σύντομα αναμένονται θετικά αποτελέσματα για το θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη Δευτέρα, σημειώνοντας ότι η προσπάθεια ανασυγκρότησης του κράτους μέσα από τις μεταρρυθμίσεις είναι συνεχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE