ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Έκκληση για καθαρισμό ξηρών χόρτων και άχρηστων υλικών από ιδιοκτήτες

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Έκκληση για καθαρισμό ξηρών χόρτων και άχρηστων υλικών από ιδιοκτήτες

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, λόγω των πυρκαγιών που παρατηρήθηκαν σε βιομηχανικές ζώνες και οι οποίες επεκτάθηκαν σε παρακείμενους χώρους.

Όπως γράφει η ανακοίνωση, με αφορμή τα τελευταία περιστατικά πυρκαγιών τουλάχιστον σε τέσσερις Βιομηχανικές περιοχές τόσο στην Επαρχία Λευκωσίας (Γερίου και Τσερίου) όσο και της Λεμεσού (Αγίου Συλά και Αγίου Αθανασίου) , τις ζημιές που προκλήθηκαν σε συγκεκριμένες εταιρείες αλλά και τους δυνητικούς κίνδυνους που υπήρξαν από τις πυρκαγιές σε τουλάχιστον άλλα τέσσερα υποστατικά εταιρειών, η Πυροσβεστική Υπηρεσία απευθύνει έκκληση στους ιδιοκτήτες εγκαταστάσεων που εδρεύουν σε οποιαδήποτε Βιομηχανική ζώνη Παγκύπρια και σε όλους τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν άμεσα με καθαρισμούς των ξηρών χόρτων και άχρηστων υλικών τόσο εντός όσο και εκτός των περιφράξεων ή της περιμέτρου των εγκαταστάσεων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE