ΔΑΝΕΙΚΟΣ, αλλά μένει Λευκωσία ο Λαφράνς!

ΔΑΝΕΙΚΟΣ, αλλά μένει Λευκωσία ο Λαφράνς!

Εκτός πλάνων του Μαρίνου Ουζουνίδη, είναι ο Κέβινς Λαφράνς, όπως γνωστοποιήθηκε από την περασμένη εβδομάδα.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Themasports.com, φέρουν τον Αϊτινό διεθνή σέντερ μπακ, να είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Zήτησε τον παίχτη από τον ΑΠΟΕΛ, ο ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος Χριστόφορος Τορναρίτης, σε επικοινωνία που είχε με τον Πρόδρομο Πετρίδη.

Το συμβόλαιο του παίχτη, είναι πολύ ψηλό για το “βαλάντιο” του Ολυμπιακού. Θα πληρώνεται ένα μέρος του μισθού του από τους μαυροπράσινους, τα υπόλοιπα ο Λαφράνς θα τα λαμβάνει από τον ΑΠΟΕΛ.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην αρχηγός της ΑΕΛ, είχε πάει δανεικός την περασμένη σεζόν στην Πάφο. Έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Μάιο του 2022.

The post ΔΑΝΕΙΚΟΣ, αλλά μένει Λευκωσία ο Λαφράνς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE