ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υποσταθμός στη Λήδρας και αύξηση περιπολιών - Οδηγίες από τον Αρχηγό της Αστυνομίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υποσταθμός στη Λήδρας και αύξηση περιπολιών -  Οδηγίες από τον Αρχηγό της Αστυνομίας

Οδηγίες για ανακαίνιση του υποσταθμού στο τέρμα της οδού Λήδρας ή δημιουργία νέου υπό προϋποθέσεις, έδωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου.

Με δηλώσεις του στον ‘Φιλελεύθερο’, ο κ. Παπαθεοδώρου ανέφερε ότι οι περιπολίες της Αστυνομίας θα αυξάνονται ανάλογα με την κινητικότητα που υπάρχει στην περιοχή της Λήδρας, έτσι ώστε να παρέχεται αυξημένη ασφάλεια όταν υπάρχει πολυκοσμία.

Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι καθημερινά υπάρχει περίπολο σταθμευμένο στην Πλατεία Ελευθερίας, ενώ τετραμελές πεζό περίπολο θα κινείται στους δρόμους της Λήδρας. Πέραν τούτου, την Παρασκευή και τα Σαββατοκυρίακα, θα υπάρχουν 10 αστυνομικοί που θα κινούνται στην περιοχή μηχανοκίνητα.

Ο κ. Παπαθεοδώρου τόνισε την αποφασιστικότητα της Αστυνομίας για επιβολή της τάξης και του αισθήματος ασφάλειας, τόσο στους καταστηματάρχες, όσο και στους πολίτες που επισκέπτονται την περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE