ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Πράξη ανθρωπιάς από κρατούμενους των κεντρικών φυλακών - Συγκέντρωσαν χρήματα για τους πληγέντες του Λιβάνου

ΚΥΠΡΟΣ: Πράξη ανθρωπιάς από κρατούμενους των κεντρικών φυλακών - Συγκέντρωσαν χρήματα για τους πληγέντες του Λιβάνου

Πράξη ανθρωπιάς από κρατούμενους των κεντρικών φυλακών, οι οποίοι πρόσφεραν χρήματα στους πληγέντες του Λιβάνου με χρήματα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το Τμήμα Φυλακών, οι κρατούμενοι συγκέντρωσαν το ποσό των 582 ευρώ.

Αναλυτικα:

Τα τραγικά γεγονότα στον Λίβανο μετά τη φονική έκρηξη, όπου δεκάδες συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους και καταστράφηκαν περιουσίες, έχουν συγκλονίσει όλο τον κόσμο. Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Τμήματος Φυλακών εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους συγγενείς των θυμάτων και τη συμπαράστασή τους στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Οι κρατούμενοί μας δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητοι στα τραγικά γεγονότα του Λιβάνου, και επιθυμώντας να συμβάλουν στην προσπάθεια στήριξης των πληγέντων συνανθρώπων μας που έχασαν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους, προσέφεραν χρήματα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται μέσα από το επίπεδο πολιτισμού των Φυλακών της και οι κρατούμενοι μας επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας στο Λίβανο, συγκέντρωσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των €582, τα οποία παραδόθηκαν σήμερα από την Διευθύντρια του Τμήματος Φυλακών κα Άννα Αριστοτέλους στον Επίτροπο Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννη Γιαννάκη.

Η Διεύθυνση του Τμήματος συγχαίρει τους κρατούμενους για την πρωτοβουλία τους να προσφέρουν το ποσό των €582 από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, οι οποίοι μέσα από τέτοιες πράξεις στήριξης και αλληλεγγύης προς στους πληγέντες συνανθρώπους μας, στέλνουν το μήνυμα στην κοινωνία ότι ο πολιτισμός και η ανθρωπιά δεν γνωρίζουν σύνορα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top