«Νεκρή» 20χρονη βρέθηκε ζωντανή -με τα μάτια ανοικτά- σε γραφείο τελετών- «Ήταν έτοιμοι να την βαλσαμώσουν»

 «Νεκρή» 20χρονη βρέθηκε ζωντανή -με τα μάτια ανοικτά- σε γραφείο τελετών- «Ήταν έτοιμοι να την βαλσαμώσουν»

Ήταν λίγο μετά τις 07:30 της Κυριακής 23/8 όταν οι γονείς νεαρής κοπέλας τηλεφώνησαν για ασθενοφόρο αφού το παιδί τους βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο έδαφος.

Το πλήρωμα ασθενοφόρου που έφτασε στο σπίτι της οικογένειας στο Ντιτρόιτ εντόπισαν την 20χρονη να μην αναπνέει και αμέσως πραγματοποίησαν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη και άλλες μεθόδους για 30 λεπτά, χωρίς καμία ανταπόκριση από τη νεαρή και ανακοίνωση στην οικογένεια ότι η κόρη τους είχε χάσει τη ζωή της.

Η οικογένεια ξεκίνησε τις διαδικασίες για την κηδείας της, ενώ η σορός της μεταφέρθηκε το απόγευμα σε γραφείο τελετών της περιοχής. Εκεί έκπληκτοι οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι η 20χρονη Timesha Beauchamp, παιδί με ειδικές ανάγκες, ακόμα ανέπνεε.

Άμεσα ενημέρωσαν το Νοσοκομείο ενώ κάλεσαν και τη μητέρα της λέγοντάς της: «Κυρία, η κόρη σας μεταβαίνει στο Νοσοκομείο Sinai Grace. Αναπνέει. Είναι ζωντανή».

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της κοπέλας, Τζόφρι Φίγκερ: «ήταν έτοιμοι να τη βαλσαμώσουν, πράγμα που είναι το πιο φρικιαστικό. Σκεφτείτε να μην είχε ανοίξει τα μάτια της. Οι υπάλληλοι να ανοίγουν τον σάκο –αυτό συνέβη στην Τιμέσα– και να τη βρίσκουν ζωντανή με τα μάτια ανοικτά».

Η 20χρονη Timesha δίνει τώρα μάχη για τη ζωή της στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομού όπου νοσηλεύεται με αναπνευστήρα μετά την απίστευτή περιπέτειά της ενώ οι τοπικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.