Έφερε στην Κύπρο Πορτογάλο αμυντικό με μεγάλη εμπειρία – Η ανακοίνωση της μεταγραφής

Έφερε στην Κύπρο Πορτογάλο αμυντικό με μεγάλη εμπειρία – Η ανακοίνωση της μεταγραφής

Ανακοίνωση μεταγραφής από την Πάφο FC:

«Η ΠΑΦΟΣ FC ενισχύει τη δεξιά πτέρυγα της άμυνας με τη συμφωνία συνεργασίας με τον Πορτογάλο δεξί αμυντικό João Miguel Coimbra Aurélio.

Ο João Aurélio, 32 ετών, πρώην αρχηγός της Moreirense FC εντάσσεται στην ομάδα μας έχοντας μεγάλη εμπειρία στην κορυφαία κατηγορία της Πορτογαλίας και ομάδες όπως η Vitória Guimarães SC, CD Nacional και Moreirense FC.

Μπορεί επίσης να αναπτυχθεί ως στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης καθώς και ως μέσος, ενώ έχει συμμετάσχει σε 18 αγώνες του Europa League.

Έχει σύνολο 25448 αγωνιστικά λεπτά που σε όλες τις διοργανώσεις και στο παρελθόν αποτέλεσε μέλος των εθνικών ομάδων νέων της Πορτογαλίας.

Καλωσορίζουμε τον Joao στην οικογένεια της Πάφου και του ευχόμαστε καλή τύχη εντός και εκτός γηπέδων».

The post Έφερε στην Κύπρο Πορτογάλο αμυντικό με μεγάλη εμπειρία – Η ανακοίνωση της μεταγραφής appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE