«ΟΡΓΙΑ» στην Τούμπα από τον 18χρονο Τζόλη του ΠΑΟΚ – ΔΙΕΛΥΣΕ την Μπεσίκτας σε 30 λεπτά!

«ΟΡΓΙΑ» στην Τούμπα από τον 18χρονο Τζόλη του ΠΑΟΚ – ΔΙΕΛΥΣΕ την Μπεσίκτας σε 30 λεπτά!

Το πήρε προσωπικά, το πήρε… πατριωτικά, όπως και να ‘χει, ο 18χρονος Ελλαδίτης άσος του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, έκανε ένα τρομερό, ένα φανταστικό ημίωρο κόντρα στην Μπεσίκτας στην Τούμπα και διέλυσε μόνος του την Τουρκική ομάδα!

Συγκεκριμένα, πέτυχε δύο γκολ στο 7ο και 24ο λεπτό και… σέρβιρε ασίστ στον Πέλκα στο 30΄, ο οποίος έγραψε το 3-0!

Μία εμφάνιση που σίγουρα θα την θυμάται για πολλά χρόνια ο νεαρός παικταράς του ΠΑΟΚ…

The post «ΟΡΓΙΑ» στην Τούμπα από τον 18χρονο Τζόλη του ΠΑΟΚ – ΔΙΕΛΥΣΕ την Μπεσίκτας σε 30 λεπτά! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αποδέσμευσε το κονδύλι η Βουλή: Τι απάντησε ο Χριστοδουλίδης για το προεδρικό όχημα

Αποδέσμευσε το κονδύλι η Βουλή: Τι απάντησε ο Χριστοδουλίδης για το προεδρικό όχημα

Στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση για να αλλάξει τη χώρα, αλλά και στην πολύ σημαντική εβδομάδα επαφών του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του απόψε στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE