ΤΖΟΚΕΡ: Οι 5+1 αριθμοί που θα έκαναν κάποιο εκατομμυριούχο- Μισθούς για σχεδόν ένα χρόνο σε 6 τυχερούς

ΤΖΟΚΕΡ: Οι 5+1 αριθμοί που θα έκαναν κάποιο εκατομμυριούχο- Μισθούς για σχεδόν ένα χρόνο σε 6 τυχερούς

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 25/8 η κλήρωση του Τζόκερ αφήνοντας «γλυκόπικρη» γεύση σε αρκετούς παίκτες που δοκίμασαν την τύχη τους.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα δεδομένα του ΟΠΑΠ σημειώθηκε νέο τζακποτ και το τυχερό παιχνίδι την Πέμπτη 27/8 αναμένεται να μοιράσει κοντά στα 4.000.00 ευρώ.

Στην κλήρωση με αριθμό 2172 δεν βρέθηκε υπερτυχερός στη 1η κατηγορία, ωστόσο η τύχη «έκλεισε» το μάτι σε αρκετά δελτία με τους κατόχους να γίνεται πλουσιότεροι κατά κατά 10.580 ευρώ, όσο και ο βασικός μισθός για ένα χρόνο σχεδόν, αφού μάντεψαν σωστά τους 5 αριθμούς όχι όμως και τον τζόκερ.

Οι αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα ήταν: 1,4,11,18,26 και τζόκερ ο αριθμός 20

Άλλα 25 δελτία στην 3η κατηγορία (4+1 επιτυχίες) θα 'εξαργυρωθούν' προς 2.500 ευρώ το καθένα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE