Παράταση του πακέτου οικονομικής στήριξης λόγω κορωνοϊού αποφάσισε η γερμανική κυβέρνηση

Παράταση του πακέτου οικονομικής στήριξης λόγω κορωνοϊού αποφάσισε η γερμανική κυβέρνηση

Τα κόμματα της κυβέρνησης "μεγάλου συνασπισμού" στη Γερμανία συμφώνησαν χθες Τρίτη (25/08) να παρατείνουν την ισχύ των μέτρων για την άμβλυνση του αντίκτυπου της πανδημίας του κορωνοϊού στην οικονομία, όπως η επιδότηση της εργασίας, ενημέρωσε η επικεφαλής της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) Aννεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ.

Έπειτα από περίπου επτά ώρες διαπραγματεύσεων, η συντηρητική Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU) υπό την καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ και οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) συμφώνησαν επίσης στην παράταση της βοήθειας-"γέφυρας" που χορηγείται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διευκρίνισε η Κραμπ-Καρενμπάουερ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.