Παράταση του πακέτου οικονομικής στήριξης λόγω κορωνοϊού αποφάσισε η γερμανική κυβέρνηση

Παράταση του πακέτου οικονομικής στήριξης λόγω κορωνοϊού αποφάσισε η γερμανική κυβέρνηση

Τα κόμματα της κυβέρνησης "μεγάλου συνασπισμού" στη Γερμανία συμφώνησαν χθες Τρίτη (25/08) να παρατείνουν την ισχύ των μέτρων για την άμβλυνση του αντίκτυπου της πανδημίας του κορωνοϊού στην οικονομία, όπως η επιδότηση της εργασίας, ενημέρωσε η επικεφαλής της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) Aννεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ.

Έπειτα από περίπου επτά ώρες διαπραγματεύσεων, η συντηρητική Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU) υπό την καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ και οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) συμφώνησαν επίσης στην παράταση της βοήθειας-"γέφυρας" που χορηγείται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διευκρίνισε η Κραμπ-Καρενμπάουερ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE