Όπως μεταδίδει το ΓΤΠ, το Γραφείο Τύπου των Ηνωμένων Εθνών εξέδωσε, χθες Τρίτη (25/08), ανακοίνωση μετά την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν την ίδια μέρα ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο Γενικός Γραμματέας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συζήτησαν θέματα που αφορούν την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων και των εξελίξεων που σχετίζονται με τα Βαρώσια.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Το άνοιγμα των Βαρωσίων εμπεριέχει «σοβαρότατους κινδύνους», ανέφερε στον ΓΓ του ΟΗΕ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης
Ο Γενικός Γραμματέας επιβεβαίωσε εκ νέου τη θέση του διεθνούς οργανισμού, με γνώμονα τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, καταλήγει η ανακοίνωση.
Από ΚΥΠΕ