Στην Ελλάδα για να βρεθεί λύση...

Στην Ελλάδα για να βρεθεί λύση...

Στην επιτροπή επιμορφωτικών υποθέσεων της Βουλής αναμένεται να δώσει το «παρών» την προσεχή τρίτη ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

 

Το στέλεχος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας πρόκειται να εκπροσωπήσει την UEFA στο ελληνικό κοινοβούλιο, ώστε να τεθεί επί τάπητος το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, μετά το τελεσίγραφο του αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για να συμβεί αυτό θα είναι να βρίσκεται μαζί του και η ΕΠΟ. To γεγονός άλλωστε επιβεβαίωσε και ο εκ των αντιπροέδρων της UEFA, Μάριος Λευκαρίτης σε δηλώσεις του στη NEΡΙΤ, τονίζοντας ότι ο κ.Ινφαντίνο έρχεται για να βρεθεί λύση κι όχι για να απειλήσει.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Λευκωσία και Ηνωμένα ΄Εθνη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη διευρυμένη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη περί τα τέλη Ιουλίου, με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, να συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές της, στις εγγυήτριες δυνάμεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE