ΦΩΝΑΖΕΙ από μακριά για ΑΠΟΕΛ – Ξεκάθαρο στο Α’ ημίχρονο… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΦΩΝΑΖΕΙ από μακριά για ΑΠΟΕΛ – Ξεκάθαρο στο Α’ ημίχρονο… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει στο Κόσοβο την Τζιλάνι για τον α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γαλαζοκίτρινοι  στο πρώτο ημίχρονο κινήθηκαν στη… μετριότητα, παρά το γεγονός πως το πρώτο 15λεπτο μπήκαν δυνατά. Στη συνέχεια, έκαναν κάποια αβίαστα λάθη και έχασαν μόνο διπλή ευκαιρία στο 12′ και μετά από αυτό δεν είχαν κάτι αξιόλογο.

Αργή η ανάπτυξη της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, χωρίς συγκέντρωση και πάθος. Επίσης, ο ΑΠΟΕΛ δεν πήρε πολλά πράγματα από ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Εξάλλου αυτό το «μαρτυράνε» και τα νούμερα στην ανάπαυλα.

 

 

The post ΦΩΝΑΖΕΙ από μακριά για ΑΠΟΕΛ – Ξεκάθαρο στο Α’ ημίχρονο… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE