ΛΑΡΝΑΚΑ: 16χρονος παραβίασε τη καραντίνα και πήγε προπόνηση – Σε απομόνωση 45 συμπαίκτες του και 6 προπονητές

ΛΑΡΝΑΚΑ: 16χρονος παραβίασε τη καραντίνα και πήγε προπόνηση – Σε απομόνωση 45 συμπαίκτες του και 6 προπονητές

Νεαρός 16 ετών, ο οποίος είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό στις 7/8, παραβίασε το πρωτόκολλο του Υπ. Υγείας, με αποτέλεσμα να μεταβεί για προπόνηση στις 25 και 26 Αυγούστου.

Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Αντρέου, συμπληρώνοντας πως έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα με το σχηματισμό σχετικού φακέλου για να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τον κύριο Αντρέου που μιλήσει στην εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο» στο Τρίτο του ΡΙΚ ανέφερε ότι ο 16χρονος παραβίασε την καραντίνα, με αποτέλεσμα, 45 συμπαίκτες του με τις οικογένειές τους, καθώς και 6 προπονητές να μπουν σε απομόνωση.

Όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Δύναμης ο 16χρονος παραβίασε τα πρωτόκολλα, αφού στις 7 Αυγούστου διαγνώστηκε με κορωνοϊό, στις 21 Αυγούστου υποβλήθηκε σε τεστ με αρνητική ένδειξη, ωστόσο για να αποδεσμευτεί από τα πρωτόκολλα θα έπρεπε να είχε δύο αρνητικά τεστ.

Στις 24 Αυγούστου ο ανήλικος έκανε και το δεύτερο τεστ, ωστόσο φαίνεται πως παραβίασε την καραντίνα και μετέβη σε προπονητικό κέντρο στην επαρχία Λάρνακας. Το αποτέλεσμα του επαναληπτικού τεστ φαίνεται πως ήταν θετικό σημείωσε ο κύριος Αντρέου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE