ΚΥΠΡΟΣ: Δεύτερο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας για το Λίβανο

ΚΥΠΡΟΣ: Δεύτερο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας για το Λίβανο

Συνολικά 38 παλέτα με είδη πρώτης ανάγκης περιλάμβανε το δεύτερο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού, στο πλαίσιο της παγκύπριας εκστρατείας προς τον λαό του Λιβάνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, το φορτίο (5 φορτηγά οχήματα) που αναχώρησε χθες, περιλάμβανε 38 παλέτα με είδη τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, μετά από το κάλεσμα του Δήμου Λεμεσού προς τους δημότες να συνεισφέρουν «ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον πολύπαθο λαό του Λιβάνου, μετά τις φονικές εκρήξεις στο λιμάνι της Βηρυτού».
 
«Η ανταπόκριση των Λεμεσιανών έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και ο Δήμος Λεμεσού εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους πολίτες, εταιρείες, εθελοντές, στρατό και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκστρατείας», προστίθεται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE