Και όμως: Έξι μέρες, ΤΡΙΑ ματς ο Γιάννης Αναστασίου!

Και όμως: Έξι μέρες, ΤΡΙΑ ματς ο Γιάννης Αναστασίου!

Στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Νέα Σαλαμίνα για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος διαιτητής έχει οριστεί ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Κύπριος ρεφ την περασμένη Κυριακή (23/08) είχε σφυρίξει τον αγώνα της πρεμιέρας Ανόρθωση-Ερμής, χθες Πέμπτη (27/07) ήταν 4ος στο ματς του Απόλλωνα με τη Σαμπουρτάλο για τον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στο ΓΣΠ, και σήμερα (28/08) είναι ο «άρχοντας» του αγώνα.

Σε 24 ώρες ο Γιάννης Αναστασίου βρέθηκε σε δύο γήπεδα, ενώ σε συνολικά έξι μέρες έδωσε το παρών του σε τρία παιχνίδια.

The post Και όμως: Έξι μέρες, ΤΡΙΑ ματς ο Γιάννης Αναστασίου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE