Έσκισαν την ελληνική σημαία και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε σχολείο

 Έσκισαν την ελληνική σημαία και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε σχολείο

Οι αστυνομικοί που έκαναν επιτόπια έρευνα εξετάζουν ένα τσαντάκι που βρέθηκε κρυμμένο στον χώρο του σχολείου και περιείχε ένα στιλέτο

Στόχος βανδάλων έγινε το κτίριο όπου στεγάζεται το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά. Οι άγνωστοι δράστες έσκισαν την ελληνική σημαία, έγραψαν συνθήματα σε όλους τους τοίχους και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές.
 
Συγκεκριμένα, έσπασαν όλα τα τζάμια, κατέστρεψαν ένα κομμάτι από τις εξωτερικές βρύσες που χρησιμοποιούν οι μαθητές, το σύστημα πυρασφάλειας που βρίσκεται στον καυστήρα εξωτερικά του σχολείου, τα προστατευτικά που υπήρχαν στις μπασκέτες, ενώ έκοψαν και πήραν μαζί τους ακόμη και κάποια από τα κάγκελα της περίφραξης!
 
Οι οκτώ προβολείς που φωτίζουν την αυλή του σχολείου δεν εμπόδισαν τους βανδάλους, οι οποίοι προκάλεσαν φθορές ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ. Οι αστυνομικοί που έκαναν επιτόπια έρευνα εξετάζουν ένα τσαντάκι που βρέθηκε κρυμμένο στον χώρο του σχολείου και περιείχε ένα στιλέτο.
 
ΑΠΟ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE