Eκκαθάριση στη Ρεάλ: αυτοί είναι οι οκτώ παίκτες που βλέπουν την έξοδο

Eκκαθάριση στη Ρεάλ: αυτοί είναι οι οκτώ παίκτες που βλέπουν την έξοδο

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κινείται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών εν όψει της νέας σεζόν, ωστόσο είναι κάμποσοι αυτοί για τους οποίους γίνεται προσπάθεια να πωληθούν.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να κάνει εκκαθάριση στο ρόστερ των Μαδριλένων και όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca» στην… μαύρη λίστα του υπάρχουν οκτώ ονόματα.

Πρώτα πρώτα, βέβαια, βρίσκονται αυτά του Γκάρεθ Μπέιλ και του Χάμες Ροδρίγκες, από τα συμβόλαια των οποίων θέλει να απαλλαγεί η Ρεάλ, καθώς δεν υπολογίζονται από τον προπονητή.

Για τον Ουαλό δεν υπάρχει ενδιαφερόμενη ομάδα, ενώ όλα δείχνουν πως ο Κολομβιανός θα μετακομίσει στην Έβερτον καθώς ο Κάρλο Αντσελότι θέλει να δουλέψει ξανά μαζί του.

Ντάνι Θεμπάγιος, Σέρχιο Ρεγκιλόν, Μαριάνο Ντίαθ, Μπραχίμ Ντίαθ, Όσκαρ Ροντρίγκεθ και Μπόρχα Μαγιοράλ είναι οι άλλοι έξι παίκτες που έχει ζητήσει ο Ζιντάν να απομακρυνθούν.

sdna.gr

The post Eκκαθάριση στη Ρεάλ: αυτοί είναι οι οκτώ παίκτες που βλέπουν την έξοδο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.