Άντρος Παναγιώτου: «Είμαι σίγουρος ότι θα μπει ομίλους η Ομόνοια» – Τι είπε για τον γιο του Νικόλα Παναγιώτου

Άντρος Παναγιώτου: «Είμαι σίγουρος ότι θα μπει ομίλους η Ομόνοια» – Τι είπε για τον γιο του Νικόλα Παναγιώτου

Στον Super Sport FM 104,0 μίλησε ο Άντρος Παναγιώτου, παλαίμαχος της Ανόρθωσης και πατέρας του Νικόλα Παναγιώτου της Ομόνοιας.

Τι είπε:

Για την Ανόρθωση: «Είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα και έχει τις βάσεις για να πάει μπροστά, έχει και ένα πολύ καλό τερματοφύλακα. Καμία ομάδα δεν είναι ακόμη στην καλύτερη τους φόρμα, ήταν δύσκολη η κατάσταση που προηγήθηκε… Η Ανόρθωση πήρε την ουσία από την Πάφο»

«Η Ανόρθωση δύσκολα δέχεται το γκολ, μπορεί να περάσει ομίλους φυσικά…»

Για τις άλλες ομάδες: «Η Ομόνοια ορισμένα διαστήματα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, δεν με ξάφνιασε το αποτέλεσμα του Απόλλωνα στην Ευρώπη, το ΑΠΟΕΛ δυσκολεύτηκε…»

Για τον γιο του Νικόλα (σ.σ. αγωνίζεται στην Ομόνοια): «Είναι ένα παιδί που δουλεύει, σε μια μεγάλη ομάδα της Κύπρου, γίνεται πολύ σωστή δουλειά εκεί παρακολουθώ την Ομόνοια και θα έρθει κι η ώρα του Νικόλα, να δουλεύει και να έχει υπομονή…»

Για Ομόνοια: «Είμαι σίγουρος ότι θα μπει η Ομόνοια στους ομίλους, αν δεν είναι του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι του Γιουρόπα, είναι σταθερή η ομάδα, έχει την καλύτερη άμυνα. Το επόμενο παιγνίδι είναι όλα τα λεφτά..»

Για το ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: «Είναι από τα καλύτερα παιγνίδια, πάντα έχει γκολ, θα δώσω ένα πλεονέκτημα στην ΑΕΚ λόγω έδρας».

The post Άντρος Παναγιώτου: «Είμαι σίγουρος ότι θα μπει ομίλους η Ομόνοια» – Τι είπε για τον γιο του Νικόλα Παναγιώτου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE