Ώρα για την αποκατάσταση...

Ώρα για την αποκατάσταση...

Μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στην Πορτογαλία και το πρώτο στάδιο αποθεραπείας που ακολούθησε ο Ζοάο Πάολο Αντράντε επέστρεψε στην Κύπρο.

  Ο αμυντικός του Απόλλωνα βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο Κολοσσίου για να «τονώσει» τους συμπαίκτες του όσο καλύτερα μπορεί και ο ίδιος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το πρωί της Παρασκευής αναρτήθηκε φωτογραφία στο λογαριασμό του Απόλλωνα στο twitter μαζί με τον άλλο άτυχο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Γιώργο Βασιλείου.

Οι δυο τους μαζί με τους Ρομπέρ και Αγγελή θα είναι οι τέσσερις απόντες από πλευράς Απόλλωνα στο Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Ερμή Αραδίππου όπου μοναδικός στόχος για τη Λεμεσιανή ομάδα είναι η επιστροφή στις νίκες.

«Στην Κύπρο ο Αντράντε... ο οποίος θα αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης» αναφέρει με τη σχετική φωτογραφία η ενημέρωση μέσω twitter από πλευράς Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE