Ώρα για την αποκατάσταση...

Ώρα για την αποκατάσταση...

Μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στην Πορτογαλία και το πρώτο στάδιο αποθεραπείας που ακολούθησε ο Ζοάο Πάολο Αντράντε επέστρεψε στην Κύπρο.

  Ο αμυντικός του Απόλλωνα βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο Κολοσσίου για να «τονώσει» τους συμπαίκτες του όσο καλύτερα μπορεί και ο ίδιος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το πρωί της Παρασκευής αναρτήθηκε φωτογραφία στο λογαριασμό του Απόλλωνα στο twitter μαζί με τον άλλο άτυχο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Γιώργο Βασιλείου.

Οι δυο τους μαζί με τους Ρομπέρ και Αγγελή θα είναι οι τέσσερις απόντες από πλευράς Απόλλωνα στο Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Ερμή Αραδίππου όπου μοναδικός στόχος για τη Λεμεσιανή ομάδα είναι η επιστροφή στις νίκες.

«Στην Κύπρο ο Αντράντε... ο οποίος θα αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης» αναφέρει με τη σχετική φωτογραφία η ενημέρωση μέσω twitter από πλευράς Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αναζητούν κοινή φόρμουλα τα ΗΕ ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης για το κυπριακό - Με δείπνο ξεκινούν οι συναντήσεις στη Γενεύη

Αναζητούν κοινή φόρμουλα τα ΗΕ ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης για το κυπριακό - Με δείπνο ξεκινούν οι συναντήσεις στη Γενεύη

Σε εξέλιξη βρίσκονται εντατικές προετοιμασίες, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών, για το κυπριακό. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος έλαβε την επιστολή-πρόσκληση από τον Αντόνιο Γκουτέρες, επεξεργάζεται μαζί με τους συνεργάτες του, όλα τα ενδεχόμενα και τα σενάρια, στα οποία η Λευκωσία θα πρέπει να προετοιμαστεί, για την πιο κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Επιδίωξη της ε/κ πλευράς, είναι η αποφυγή ενός ναυαγίου στο παρόν στάδιο, που αυτό θα συμβεί εάν η τουρκική πλευρά θέσει ευθέως την απαράδεκτη θέση, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE