ΛΕΜΕΣΟΣ: 39χρονη κρατείται για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας - Φέρεται να ανέβασε δύο βίντεο σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης

ΛΕΜΕΣΟΣ: 39χρονη κρατείται για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας - Φέρεται να ανέβασε δύο βίντεο σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε από την EUROPOL, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, του Αρχηγείου Αστυνομίας, προχώρησαν χθες Παρασκευή (28/08) στη σύλληψη 39χρονης, για τα αδικήματα απόκτησης ή κατοχής παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία, διανομής παιδικής πορνογραφίας και παροχής πληροφοριών για παιδική πορνογραφία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η 39χρονη ανέβασε μέσω των λογαριασμών που διατηρεί σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, δύο αρχεία βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. 

Η 39χρονη συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, ενώ βάσει σχετικού εντάλματος διενεργήθηκε έρευνα στο χώρο διαμονής της, στην Λεμεσό, κατά την οποία εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ τρίτο κινητό τηλέφωνο εντοπίστηκε στην κατοχή της.

Τα τρία κινητά τηλέφωνα κατακρατήθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας, για να τύχουν δικανικής εξέτασης.

Η 39χρονη παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτησή της για τέσσερις ημέρες, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE