Κλάφουριτς: «Δεχθήκαμε δύο γκολ από ηλίθια λάθη – Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία»

Κλάφουριτς: «Δεχθήκαμε δύο γκολ από ηλίθια λάθη – Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο “Μακάρειο”, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στη Δόξα Κατωκοπιάς και τον Εθνικό, ο προπονητής της Αχνιώτικης ομάδας, Ντιν Κλάφουριτς.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στη Δόξα για τη νίκη και στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Κάναμε λάθος στο πρώτο γκολ δεν αντιδράσαμε σωστά και δεχθήκαμε το γκολ. Παρόλα αυτά όμως αντιδράσαμε και ήμασταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο από τη Δόξα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι δεχθήκαμε γκολ από δικό μας λάθος, όμως αντιδράσαμε ξανά, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.

Το δεύτερο τέρμα έδωσε στη Δόξα κίνητρα για να παλέψει μέχρι το τέλος του αγώνα. Εμείς παλέψαμε, κάναμε ευκαιρίες και θεωρώ ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Αν δεν δεχόμασταν αυτά τα τέρματα από ηλίθια θα τα έλεγα λάθη, θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη.

Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου και ιδιαίτερα για τον Μάριο Ηλία και τον Παπαγεωργίου.

Επίσης, υπάρχουν και άλλοι νεαροί στο ρόστερ και είμαι χαρούμενος που η διοίκηση δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές».

The post Κλάφουριτς: «Δεχθήκαμε δύο γκολ από ηλίθια λάθη – Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE