Κκαράς: «Η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή. Με μία στημένη…»

Κκαράς: «Η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή. Με μία στημένη…»

Ο προπονητής της ΕΝΠαραλιμνίου, Μάριος Κκαράς, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη είπε τα εξής: 

«Δυστυχώς δεν ήρθε το ποθητό αποτέλεσμα. Δεν έχω παράπονα. Δυστυχώς δεν είχαμε τον χρόνο για να φρεσκάρουμε την ομάδα λόγω του αγώνα της Τετάρτης. Στο τέλος της ημέρας την πλήρωσε το Παραλίμνι. Για ακόμη μια φορά με την πρώτη τελική ο αντίπαλος σκοράρει. Δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε την κατοχή αλλά πάλι δεν πήγαμε στο ημίχρονο με την ισοπαλία. Μπήκαμε πιο αποφασιστικά στην επανάληψη. Μια με στημένη φάση ο αντίπαλος σκόραρε. Τρεις τελικές δεχθήκαμε δυο γκολ. Η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή. Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Είμαστε καλή ομάδα. Είχαμε αρκετές τελικές αλλά πάλι δεν είχαμε τελειώματα».

The post Κκαράς: «Η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή. Με μία στημένη…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πούτιν – Νετανιάχου: Ο λόγος που φοβούνται την ειρήνη και τι παιχνίδι παίζουν στον Τραμπ

Πούτιν – Νετανιάχου: Ο λόγος που φοβούνται την ειρήνη και τι παιχνίδι παίζουν στον Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ, πριν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ για δεύτερη φορά είχε καυχηθεί ότι μπορεί να «επιλύσει τον πόλεμο σε 24 ώρες». Και αυτόν (τον πόλεμο) που μαίνεται στην Ουκρανία από τον Φεβρουάριο του 2022 και αυτόν στη Γάζα που ξεκίνησε για πολλοστή φορά τον Οκτώβριο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE