Πήγε γήπεδο και… «κατάσκοπος» ο Τιμούρ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πήγε γήπεδο και… «κατάσκοπος» ο Τιμούρ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής στην «Αρένα» και στο γήπεδο βρέθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός κόουτς της Ανόρθωσης, ανέλαβε χρέη «κατάσκοπου» βλέποντας το μεγάλο παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται, πως η Κυρία, την επόμενη αγωνιστική, μετά τη διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής, θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια.

Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του ThemaSports.com: 

The post Πήγε γήπεδο και… «κατάσκοπος» ο Τιμούρ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE