ΛΑΡΝΑΚΑ: 23 παράνομοι μετανάστες έφθασαν στα Περβόλια

ΛΑΡΝΑΚΑ: 23 παράνομοι μετανάστες έφθασαν στα Περβόλια

Συνολικά 23 παράτυποι παράνομοι μετανάστες από τη Συρία έφτασαν χθες Κυριακή (30/08) βράδυ με βάρκα στα Περβόλια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 20.15 χθες βράδυ εντοπίστηκε στο παραλιακό μέτωπο Περβολιών της επαρχίας Λάρνακας μία βάρκα η οποία είχε προσαράξει στην παραλία και από αυτήν αποβιβάστηκαν αρκετά άτομα που μιλούσαν αραβικά.

Επί τόπου έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου οι οποίοι εντόπισαν συνολικά 14 άνδρες, 2 γυναίκες και 7 ανήλικους.

Στη σκηνή μετέβησαν επίσης μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, της Υπηρεσίας Ασύλου και της Πολιτικής Άμυνας τα οποία προέβησαν στις απαραίτητες εξετάσεις και έρευνες.

Αφού λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τα άτομα που έφτασαν μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στο Κέντρο Φιλοξενίας "Πουρνάρα" στην Κοκκινοτριμιθιά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE