ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αν δεν γνώριζα τον Ουζουνίδη, θα έλεγα ότι…» – Σε ποιους παίκτες αναφέρθηκε και ότι πρέπει να ΦΥΓΟΥΝ

«Αν δεν γνώριζα τον Ουζουνίδη, θα έλεγα ότι…» – Σε ποιους παίκτες αναφέρθηκε και ότι πρέπει να ΦΥΓΟΥΝ

Την επόμενη μέρα της εκτός έδρας ήττας του ΑΠΟΕΛ από την ΑΕΚ με 3-0, ο Τάκης Αντωνίου μίλησε στον Super Sport FM, λέγοντας αρκετά ενδιαφέροντα.

Το πρωί της Δευτέρας (31-08-2020) ο πρώην προπονητής, πρώην παίκτης και πρώην παράγοντας του ΑΠΟΕΛ είπε τα εξής:

Η αρχική τοποθέτηση: «Η αλήθεια είναι ότι αγωνιστικά, η ομάδα δεν βαδίζει σωστά. Είναι ο τρίτος επίσημος αγώνας και φαίνεται ότι έχει προβλήματα σε όλους τους τομείς. Δεν εμπνέει σιγουριά, δεν έχει σταθερότητα και πιστεύω ειδικά χθες, κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν έρμαιο στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Κοντά στο αγωνιστικό, φαίνεται ότι κάτι άλλο συμβαίνει με κάποιους παίκτες που ήταν να φύγουν και έμειναν στην ομάδα. Υπάρχουν τέτοια φαινόμενα που επηρεάζουν τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Οι παίκτες για να παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτούς, χρειάζονται μια ομάδα που λειτουργεί σωστά. Αυτά τα πράγματα πρέπει να λυθούν το συντομότερο. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ αισιόδοξος, όμως δεν μπορώ να παραβλέψω την εμπειρία του Πρόδρομου και πιστεύω ότι μπορεί να συνεφέρνει την ομάδα. Πρέπει να λυθούν κάποια πράγματα. Έχουμε τρεις παίκτες που πληρώνουμε. Οι Σάβιτς, Γιάκολις και Λαφράνς. Βρίσκονται με το ένα πόδι στον Αρχάγγελο και με το άλλο εκτός. Υπάρχουν τα ονόματα Τάμαρι, Ιωάννου και Ζαχίντ που θέλουν να φύγουν. Με τον Ντε Βινσέντι, υπήρχε η δυστοκία με τη συνεργασία. Πρέπει και ο ίδιος να θυμηθεί τον καλό του εαυτό. Με το να προσπαθεί ένας μόνο παίκτης, όπως ο Κλωναρίδης, δεν αρκεί. Θα πρέπει να λυθούν τα εξωαγωνιστικά προβλήματα».

Για τους Τάμαρι, Ιωάννου και Ζαχίντ:
 «Να φύγουν όλοι. Όλοι όσοι είχαν προτάσεις. Ακόμα και ο Γένσεν. Σε όσους πέφτει λίγο το ΑΠΟΕΛ να φύγουν. Όταν είσαι στην ομάδα, πρέπει να… είσαι εκεί. Είναι απαράδεκτο. Με έτσι συνθήκες δεν μπορείς να μείνεις στην ομάδα».

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη:
 «Αν δεν γνώριζα τον Ουζουνίδη, θα έλεγα ότι έχει μεγάλη ευθύνη. Θα πρέπει να του δώσουμε πίστωση χρόνου. Θα έχει αντιληφθεί κάποια πράγματα και αναμένουμε να δούμε βελτίωση της ομάδας».

Για τους βανδαλισμούς σε αυτοκίνητα στον Αρχάγγελο:
 «Αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο και θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος για εξοστρακιστούν τέτοια φαινόμενα. Να σκεφτούν πόσες χαρές έχει προσφέρει αυτή η ομάδα. Δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεσπούμε στην περιουσία των ποδοσφαιριστών ή των παραγόντων.

The post «Αν δεν γνώριζα τον Ουζουνίδη, θα έλεγα ότι…» – Σε ποιους παίκτες αναφέρθηκε και ότι πρέπει να ΦΥΓΟΥΝ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θες να πάρεις το σκυλάκι σου για μπάνιο; Αυτές είναι οι 7 dog-friendly παραλίες - Οι σοβαρές ελλείψεις και οι υποχρεώσεις των ιδιοκτητών

Επαναφέρει τη «σκιώδη κυβέρνηση» ο ΔΗΣΥ: Θωρακίζεται η Αννίτα με συμβούλους - Οι προσωπικές ατζέντες στελεχών

Μαυρίκιος – Ιλάειρα: Γεννητούρια για το αγαπημένο ζεύγος – Ήρθε στον κόσμο η Ιωάννα Μελωδία – Δείτε φωτογραφία

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: «Αυξημένος ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων» - Προστατεύθηκαν κατοικίες και φωτοβολταϊκό πάρκο

Έκρηξη σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό – Τι δείχνουν οι πρώτες εξετάσεις



Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε παραλία στη Λάρνακα - Τι ερευνά η Αστυνομία 

Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε παραλία στη Λάρνακα - Τι ερευνά η Αστυνομία 

Άντρας, αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής, εντοπίστηκε νεκρός σε παραλία της Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top