ΠΑΦΟΣ: Ανέκοψαν όχημα και εντόπισαν συναρμολογημένο κυνηγετικό - Την πλήρωσε 52χρονος

ΠΑΦΟΣ: Ανέκοψαν όχημα και εντόπισαν συναρμολογημένο κυνηγετικό - Την πλήρωσε 52χρονος

Πρόστιμο ύψους 150 ευρώ επιβλήθη σε 52χρονο στην Επαρχία Πάφου στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε συναρμολογημένο κυνηγετικό .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή (30/08) μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν για έλεγχο ένα όχημα στον κύριο δρόμο Λίμνης – Μακούντας. 

Από τον έλεγχο που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν 52χρονος Ελληνοκύπριος από την Πάφο και μετέφερε εντός του οχήματος του συναρμολογημένο το κυνηγετικό του.

Εναντίον του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο για το ποσό των 150 ευρώ. 

Το ΔΟΚΟ παραλήφθηκε από την Αστυνομία Πάφου ως τεκμήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.