ΠΑΦΟΣ: Ανέκοψαν όχημα και εντόπισαν συναρμολογημένο κυνηγετικό - Την πλήρωσε 52χρονος

ΠΑΦΟΣ: Ανέκοψαν όχημα και εντόπισαν συναρμολογημένο κυνηγετικό - Την πλήρωσε 52χρονος

Πρόστιμο ύψους 150 ευρώ επιβλήθη σε 52χρονο στην Επαρχία Πάφου στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε συναρμολογημένο κυνηγετικό .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή (30/08) μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν για έλεγχο ένα όχημα στον κύριο δρόμο Λίμνης – Μακούντας. 

Από τον έλεγχο που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν 52χρονος Ελληνοκύπριος από την Πάφο και μετέφερε εντός του οχήματος του συναρμολογημένο το κυνηγετικό του.

Εναντίον του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο για το ποσό των 150 ευρώ. 

Το ΔΟΚΟ παραλήφθηκε από την Αστυνομία Πάφου ως τεκμήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE