Ο Αγγλοκύπριος παίκτης που αποτελεί την… «ΚΑΨΟΥΡΑ» του Πέδρο Μαρτίνς!

Ο Αγγλοκύπριος παίκτης που αποτελεί την… «ΚΑΨΟΥΡΑ» του Πέδρο Μαρτίνς!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής αθλητικής εφημερίδας «Sportime», ο Αγγλοκύπριος ακραίος επιθετικός, Μάρκους Έντουαρντς, αποτελεί την… “καψούρα” του προπονητή του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Πάνω στις συζητήσεις, σε αυτές είμαστε τώρα, του Ολυμπιακού με τη Γκιμαράες για τον Πέπε, θυμήθηκα μια ατάκα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος να πούμε πως αν μπορούσε, θα έπαιρνε το καλαθάκι του και θα έκανε τα ψώνια του από τον συγκεκριμένο πορτογαλικό σύλλογο.

Η καψούρα του λοιπόν είναι o Αγγλοκύπριος winger, Μάρκους Έντουαρντς. Αφήστε το μην το συζητήσουμε καν. Έχει ξεφύγει ο 21χρονος σε ζήτηση και απαιτήσεις…».

The post Ο Αγγλοκύπριος παίκτης που αποτελεί την… «ΚΑΨΟΥΡΑ» του Πέδρο Μαρτίνς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE