Βρετανός Πρωθυπουργός: Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε νέες εξάρσεις του κορωνοιού

Βρετανός Πρωθυπουργός: Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε νέες εξάρσεις του κορωνοιού

Τη βεβαιότητα ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι σε θέση να αντιμετωπίσει νέες εξάρσεις του κορωνοϊού εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον κατά την έναρξη της πρώτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου μετά από τις διακοπές του Αυγούστου.

«Ασφαλώς ξέρουμε ότι θα υπάρξει ακόμα περισσότερη από αυτή την ασθένεια, την ελεεινή COVID. Αν και ξέρουμε ότι θα υπάρξουν κι άλλες εξάρσεις, είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις εξάρσεις και λίγο-λίγο αυτή η απίστευτη χώρα επανέρχεται στα πόδια της», είπε απευθυνόμενος στους Υπουργούς του ο κ. Τζόνσον.

Σχολίασε επίσης ότι «ο κόσμος επιστρέφει στο γραφείο σε τεράστιους αριθμούς σε όλη τη χώρα - και σωστά πράττει». Παρόλα αυτά οι πιο πρόσφατες μετρήσεις δείχνουν ότι οι Βρετανοί είναι ακόμα επιφυλακτικοί ως προς την επιστροφή στο χώρο εργασίας.

Σήμερα, εξάλλου, ανοίγει ξανά μετά από το θερινό διάλειμμα η Βουλή των Κοινοτήτων με ενημέρωση των βουλευτών για την κατάσταση αναφορικά με την πορεία της πανδημίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE