ΠΑΦΟΣ: Σοβαρή καταγγελία εναντίον του εργοδότη της από γυναίκα- Καταζητείται 67χρονος

ΠΑΦΟΣ: Σοβαρή καταγγελία εναντίον του εργοδότη της από γυναίκα- Καταζητείται 67χρονος

Γυναίκα ηλικίας 58 ετών στην Πάφο κατήγγειλε στην Αστυνομία  67χρονο για σεξουαλική παρενόχληση.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 58χρονη κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στο χώρο εργασίας της δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από πρόσωπο ηλικίας 67 ετών.

Η Αστυνομία εξετάζει εναντίον του 67χρονου υπόθεση άσεμνης επίθεσης και σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας.  

Κατόπιν τούτου η Αστυνομία Πάφου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 67χρονου και καταζητείται.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline o 67χρονος ήταν ο εργοδότης της παραπονούμενης με το όλο περιστατικό να λαμβάνει χώρα πριν από ένα περίπου μήνα και συγκεκριμένα στις 3 Αυγούστου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ/ΤοΤhemaOnline

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE