ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Αυτά που έκρυβε στο όχημα του θα τον βάλουν σε μπλεξίματα- Χειροπέδες σε 27χρονο

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Αυτά που έκρυβε στο όχημα του θα τον βάλουν σε μπλεξίματα- Χειροπέδες σε 27χρονο

Ενα πρόσωπο ηλικίας 27 ετών συνελήφθη από την Αστυνομία όταν μετέφερε από την Πύλα με το αυτοκίνητο του περίπου 500 ζεύγη αδασμολόγητα αθλητικά και άλλα υποδήματα.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 19:00 το βράδυ της Τρίτης 1/9 μέλη των Ειδικών Καθηκόντων Πύλας/ΟΠΕ ευρισκόμενοι σε ενεδρευτική περιπολία για σκοπούς πάταξης του φαινομένου του λαθρεμπορίου στη περιοχή Πύλας, εντόπισαν ύποπτο όχημα τύπου βαν να εξέρχεται από την περιοχή Πύλας, το οποίο ακολούθησαν και ανέκοψαν στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς.
 
Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας άντρας ηλικίας 27 περίπου ετών από τη Λευκωσία και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, εντοπίστηκαν περίπου 500 ζεύγη αθλητικά και άλλα υποδήματα, τα οποία κατασχέθηκαν από την Αστυνομία και τις Τελωνειακές Αρχές.
 
Ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα που σχετίζεται με τον Περί Τελωνείου Νόμο και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης.

Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE